När man suktar efter soffa

Jag grå i drömmarna just nu, fantiserar och längtar. Jag gick på Mio förra veckan och provsatt varenda soffa dem hade. Jag älskar Howard-stilen, med svarvade träben, men jag har svårt att se oss köpa en soffa för 15 000 inom den närmaste tiden. Deras skönaste var av modellen Oxford. Jag bryr mig mest om att den är fin att titta på, om jag ska vara ärlig, medan min sambo ör helt ointresserad av dess utseende och enbart intresserad av hur skön den är. Vi blev varnade av hans mamma att inte köpa en för dyr soffa då vi har hund och katter, men så tänker inte vi. Våra möbler och ägodelar är till för att användas och slits det ut så slits det ut. Med avtagbart tyg kan man alltid tvätta den. Med filtar och mjuka kuddar skyddar man tyget lite. Men blir den klöst på så blir den, får den tassavtryck på sig så får den det.

Men till saken: någon som har tips på fina soffor på svarvade ben som är bekväma? Inte för stora, för vårt vardagsrum kommer att vara litet. Eller på soffor man kan byta ben på?
OVAN: Inspirationsbilder från IKEA. NEDAN: Inspirationsbilder från Pinterest.
Lädersoffor är kalla att sitta i innan man värmt upp dem, men katter kläser sällan på dem. Tyg är mindre tåliga, men mjukare och varmare och tvättbara... alla soffor har för- och nackdelar! 
#1 - - Inger:

Ja, fast de är alla i Finland. Nä skämt åsido:) Vore jag er skulle försöka hitta en soffa från IKEA och kolla på ben från https://www.prettypegs.com/sv/ IKEAs soffor brukar vara sköna. Jag har haft soffor från alla möjliga och omöjlig ställen, köpt, sålt och bytt både nya och begagnade. Den sista jag hade var från IKEA och den var mycket skön.

Jag hade en säng som jag ville ha högre ben på men hittade bara den höjden (och modellen) på Prettypegs. Eftersom det inte var en IKEA-säng fick jag googla och hittade beslag jag kunde sätta på sängen för att sedan skruva fast benen. Det var ju inget som syntes och jag var verkligen supernöjd.

Svar: Åh, tack!! :-D
Annie Brickman