När man fått en nyckel!

Jag. Har. En. Nyckel.
 
Vi. Är. Husägare!
 
Alltså... jag vet inte riktigt vad jag ska ta vägen, så lycklig är jag! Vi har träffat säljaren och fått höra husets historia. Det är en fantastisk säljare. Och vi har fått lite möbler! Dem skulle slänga sin kökssoffa, ett bord och några stolar. Så nu har jag roliga projekt framöver, att måla köksmöbler! Soffan matchar snyggt med bjälkarna, men bord och stolar behöver målas.
Och målas ska även eldstaden! Den flagnar lite, och det vill vi ju åtgärda snart! Mamma tipsade om kalkfärg, så det är jag väldigt inne på. Det borde ge en jättefin, mjuk känsla! Åhh, vad det ska bli roligta tt fltytta in och sätta vår prägel på det hela!
Det här. Det här gulliga, underbara lilla huset. Och efter mässan är jag så inspirerad! Jag vill att sommaren kommer nu, med dofter och loppisar och blommor och besök från mamma och pappa! Det ska bli så roligt att dela det här med våra familjer!
Vi är husägare.
Och säljaren skymtar i fönstret...
 
#1 - - Dan Brickman:

Så härligt :)

Svar: Hihi!
Annie Brickman

#2 - - bylijo.se:

Grattis till huset. Jag kan också verkligen rekommendera chalkfärg. Jag köpte märket Annie Sloan som jag skickade efter på nätet. Lätt att måla med och kräver minimalt underarbete.

Svar: Tack!! Älskar kalkfärg :-) Men att vaxa är ett rätt krävande jobb. Men visst blir det fint!
Annie Brickman