När man haft finbesök i huset

Idag har vi haft finbesök i huset! Sambons far och hans fru, som äger huset vi bott i sedan hemflytten till Sverige, var här idag med sina två vuxna och sina "små", fyra stycken flatcoated retrivervalpar på 10 veckor. Valparna är helt underbara, och när det bara är fyra stycken tycker Hollie att dem är mycket roliga. När dem tillslut somnade försökte hon väcka dem igen och leka mer, så vi fick ha lite koll på henne så att dem fick sova. Så fort hon gav sig och lade sig ner vaknade någon av valparna och sedan var dem igång igen... och katten ville också vara med. Men han tyckte inte alls att det var roligt att ha fyra valpar i ansiktet på en och samma gång. Men en och en på tu man hand var helt okej... han är för snäll, vår lille Maiko. 
 
Och förutom dem, kom sambons fastrar och deras män. Vi åt pizza, pratade om hus och hundar och fikade innan det var dags för alla att åka hem igen. Nu är det verkligen supertyst efter allt prat och skratt. Det finns få saker som är roligare än när släktingar kommer samman. Sambon har en himla underbar släkt. Det är så fint att få hänga på.
Så nu ska jag sitta och jobba lite! Jag, datorn och en fin bukett blommor. Och en chokladhare jag fick av mamma förra helgen. Så nu blir det en mysig kväll vid datorn, och en mysig promenad innan solen går ner.
En riktig toppendag egentligen!