När dem finns ute till försäljning!

 (Bild från Malin på Rustas huvudkontor)
 
Från och med nu kan ni se fyra av mina bilder på Rusta. Det är en rolig känsla att se sina egna foton i en butik. Jag minns när jag gick på IKEA, innan jag flyttade till USA, och fantiserade över att se mina egna bilder säljas i butiker och köpas av människor som tyckte att dem var vackra nog att ha i deras hem. Som köpte dem, inte för namnet på dem, utan för själva bilden. Jag föreställde mig hur det skulle kännas att komma hem till någon och att se dem hänga på någons vägg. 
 
Jag har aldrig direkt drömt om att bli känd. Det verkar så himla besvärligt. Däremot hade det varit himla roligt om mina bilder blev igenkända. Som fotograf är det ju en fantastisk känsla och möjlighet, att man slipper bli sedd pesronligen men man ger andra något att älska och beundra. Nu kan du, till ett riktigt fantastiskt pris, få min fotokonst på dina väggar... i en Rustabutik nära dig!
 
Jag funderar på att printa ut och sälja fler bilder. Här kan du gärna hjälpa till! Vad har du skymtat för bilder på bloggen, som du skulle kunna tänka dig på en vägg hemma hos dig? Vad för typ av konst föredrar du, byggnader, djur, landskap, stilleben...?
En kommentar publicerat i Personligt
Taggar: Att jobba som fotograf, Bilder, Fotograf, Fotokonst, Konst, Rusta
#1 - - Inger:

Wow så kul!! Grattis.

Alla dina foton är så fina men själv är jag väldigt svag för dina natur- och landskapsbilder.

Svar: Tack! <3
Annie Brickman