När livet är så himla fantastiskt

 
God morgon! Jag tar några minuter och sitter och funderar på hur fantastiskt roligt livet är just nu, men också hur hektiskt det är. Jag märker att den här veckan tär på mig: minnet krånglar. Jag har gått in i duschen med glasögonen på två gånger och jag glömmer bort så många svenska ord att jag fick prata engelska med helgens brudpar för en stund. Jag har tvättat tre maskiner tvätt men inte haft tid att vika, så inatt sov jag i gästsängen eftersom min säng är överfull av tvätt. Jag imbillar mig att jag ska hitta tid att vika den under dagen.
 
Idag ska jag bara vara hemma och redigera. Jag ska inte åka en enda meter. Medeltidsveckan är fortfarande igång men jag orkar inte mentalt att åka dit mer den här gången. Igår fick jag nästan värmeslag och fick skynda hem till mina tabletter så att jag slapp ett migränanfall. Men en ordentlig lunch och en kanna saft hjälpte och jag slapp ligga till sängs.
 
Men det är så roligt. Så sjukt roligt. Allt. Varenda sak på dagordningen ger mig energi att orka med nästa. Det är så mycket som händer just nu både privat och i företaget. Det känns som om jorden snurrar snabbt under mina fötter i en invecklad dans vars danssteg jag inte riktigt lärt mig och jag springer med lätta steg för att hålla takten. Men det är den roligaste dans jag någonsin försökt mig på! 
 
Men nu måste jag fortsätta! Jag har tusentals bilder att redigera och ingen tid att förlora...
 
 
#1 - - Rebecca Adnell:

Bilden! Äääälskar!

Svar: Tack! <3 Älskar när berg avtecknar sig mot varandra!
Annie Brickman