När man tittar tillbaka

 
Även i år har jag känslan över att jag missat medeltidsveckan. Det var så fullt upp att jag knappt hann vara där, coh nrä jag var där så var det hela tiden med jobb eller något annat som behövde göras. Men jag hann i alla fall gå på marknaden och spenderat aningen för mycket pengar. Jag köpte ett grått vadmalstyg som jag ska sy mantel av (vi får se om det hinns med till nästa år...) och ett spänne att fästa den med. Jag köpte en klänning av en kompis och mjöd till sambon. Och så köpte jag ett par medeltisbyxor till sambon som vi ska färga och snöra. Vi ska sy honom en tunika, så har han mer allternativ att ha på sig till nästa år.
 
 
Det är så himla roligt att gå omkring och titta på marknanden. Men till min stora sorg åt jag inte en enda bränd mandel. Det var för varmt så jag var inte sugen. En av dagarna var jag ruskigt nära värmeslag och fick åka hem och vila. En av dagarna försökte jag umgås med vänner och bekanta men det var samma dag sambon skulle åka till fastlandet så jag hade svårt att njuta utan kände mig smått stressad hela tiden. Nästa år ska jag enbart fotografera.
 
 
Jag är så otroligt svag för alla dessa vackra detaljer. Jag har träffat människor och knutit kontakter som förhoppningsvis görd et möjligt att få in mer sagor och forntid i min vardag. Jag ser fram emot så mycket nu framöver. Som att i höst, när renoveringen är över och livet lugnar sig, sitta och sy i soffan.
 
Nästa upp är meldetida jul!