När man firade första advent

 
Hej där! Maiko har haft roligt i helgen. Hans matte har hängt bollar överallt och har tagit fram en massa glitter att jaga! Det har varit väldigt populärt. Tillslut blev han utkastad så att jag kunde pynta i fred. Sedan sorterade jag bland pyntet och gav bort en kartong till loppis. Och så tände jag första ljuset och pussade sambon hej då, för han åkte till fastlandet några dagar.
 
 
Och när jag hade huset hemma och katten var ute så bakades det pepparkakor! Jag tänkte byta köksduk också, men det fanns inge hemma i rätt färg och storlek. Så det slutade med att jag skickade de flesta av mina dukar till loppis och fortsatte att använda den jag hade innan.
 
 
Så avslutades kvällen med pepparkakor, en klementin och julmust framför Netflix. Dem har en massa olika julfilmer just nu! De flesta är väldigt B, men alla är väldigt mysiga! Jag såg en som var rätt dålig, så jag satt och läste en inredningstidning istället med det på i bakgrunden. Mysigaste kvällen på länge!
 
 
Så nu är det julstämning här hemma! Och jag sitter och väntar på att sambon ska komma hem med färjan. Han borde vara hemma omkring midnatt. Tills dess njuter jag och djuren framför brasan, äter pepparkakor och läser klart mina tidningar!
 
Köksgardiner i köket! Ska visa så fort jag fållat dem...
 
#1 - - Rebecca Adnell:

Såå mysiga bilder! <3

Svar: Tack! <3
Annie Brickman

#2 - - Dan Brickman:

Lite skillnad mot mitt julpynt. Julgardin i köket och i vardagsrummet samt två julstjärnor. Räcker fint :). Fast det ser väldigt mysigt ut hos er :)

Svar: Haha ja man har olika nivåer ;-) Ändå har jag ju väldigt lite jämfört med typ mamma. Jag har t ex gjort mig av med nästan alla porslinsfigurer och tomtar... dem samlar ju bara damm ;-)
Annie Brickman