När man känner sig vackrare än någonsin

 
Jag tar bilder på magen varje onsdag, och nu i onsdags passade jag på att ta lite roligare bilder också. Vi närmar oss mitten av graviditeten nu, och jag har aldrig känt mig så vacker som jag känner mig nu. Min styvsvärmor sa en gång att hon kände sig helig när hon var gravid, och jag känner mig verkligen just så. Från stunden jag såg plusset på stickan har jag känt mig vackrare, starkare och mer verklig än någonsin. Visst har jag också haft foglossning från vecka 8, illamående i stort sett dagligen till vecka 12 och även då och då efter det, men jag har ändå känt mig så otroligt fin. Det är verkligen det här min kropp är gjord för. Det är en otroligt häftig upplevelse att vecka för vecka dokumentera förändringarna och se hur kroppen sakta anpassar sig. Jag känner mig magisk, som om det lyser om mig.
 
Jag känner inte mig särskilt stor och det känns som om det inte händer något nu de sista veckorna, för förändringarna är så gradvisa nu och inte lika markanta som dem var i början. Men när jag ser mig själv på bild tänker jag "men jisses, är magen så stor redan nu?". Jag klär mig helst i klänningar (och jag hade smabons gigantiska tofflor på mig men dem hamnade inte på bild) just nu med empirmidja. Det här är en gammal blåsa som jag har för mig att jag fick i present av syrran en gång i tiden. En gammal favorit som jag nu använt nästan hela veckan. Det vore roligt att ta vackra bilder i den i april, bland vårblommorna, innan den lille anländer. Jag hoppas att det kommer blommor i tid!
 
Nej, nu ska jag (be sambon att gå) ut i förrådet och släpa fram julpynt. För nu ska det julpyntas här hemma! Imorgon är det första advent!
 
0 kommentarer publicerat i Barn, Personligt;
Taggar: Att känna sig helig, Att vänta barn, Babybump, Bebismage, Gravid, I väntans tider, Vecka 19, bebisbula, glowing mom to be