När man visar sin julfest-outfit

 
Det här tänkte jag lägga upp igår, men tekniken ville helt enkelt inte vara med. Så det får bli idag då! Det kommer ytterligare ett litet inlägg om julfesten, men jag tänkte i alla fall visa min outfit. Det blev den röda, som ni ser. Ni var flest som röstade på den, och sambon utbrast glatt: "Ja, men då kan vi matcha!" och letade upp en skjorta i typ samma nyans. Men jag hade med mig både den och den långa för säkerhets skull. 
Svarta strumpbyxor, platta skor som jag annars har i kyrkan när jag fotar bröllop, och den röda klänningen. 
 
Även där röstade de andra tjejerna på den röda, så det fick bli den. Det var inte bara jag som hade två allternativ med mig. Det var väl ungefär sju anställda män för företaget med respektive, personalen samt ägarna för herrgården. Alla utan en av de anställda männen har fru eller sambo, så vi var ett härligt gäng tjejer som samlades medan grabbarna hade årets sista möte. Vi passade på att gå igenom vad vi skulle ha på oss under kvällen samt hur lite information våra andra hälftar gett oss i förväg. Det var inte bara jag som fick kort förvarning om att det var julfest den helgen! Jag satt nyligen på en föreläsning med Genusfotografen och tyckte därför att det var intressant att den enda anställda tjejen på företaget inte var där samt att det av åtta "coacher" bara var en tjej. Annars var det blsndade bakgrunder och åldrar i gruppen, men i huvudsak består den av unga, drivna män som älskar att prata. Så festen innehöll alla dessa samt deras lika pratglada partners och barn. En underbar skara människor!
 
Klocka och ett stort halsband. Älskar stora smycken i silverfärger.  
 
Inne hade jag bara klänningen, men när vi var stilla länge eller när vi gick till och från maten och under buffén hade ag en sidenlen kavaj över. Det sidenaktiga tyget blir så lent och varmt och skönt mot kroppen! 
 
Och ungefär så här såg vi ut tillsammans! Sambon hade tydligen haft någon liten dröm om att gå på fest i matchande kläder så han var jättelycklig. Och det tyckte ju jag personligen var en väldigt gullig och lite oväntad dröm från en kille, så jag var jätteglad! Mer om julfesten imorgon, nu måste jag jobba!
 
#1 - - Dan Brickman:

Förstår Adam. Matchande juliga finkläder. Grymt snyggt :)

Svar: Tack! :-D
Annie Brickman

#2 - - Inger:

Nämen titta så otroligt snyggt det blev med tightsen, kavajen och den fina klänningen, och ni ser väldigt eleganta ut tillsammans. Det här blir verkligen:👍

Svar: Tack!! <3 <3 <3
Annie Brickman