När man ligger däckad med en förkylning

Det bästa med att inet plugga längre, är att äntligen kunna läsa igen. Under studierna hade jag inet tid med någontinga nnat än läxläsningen, så att nu plötsligt ha tid att läsa igen känns... fantastiskt. Jag fick en fantastiskt vacker Harry Potterbok i julklapp (Fången från Azkaban, nr 3), som jag läste ut på ett par dagar. I födelsedagspresent fick jag en till (Hemligheternas kammare, nr 2), och sedan köpte jag mig själv den första boken. De här versionerna har fantastiska illustrationer och är helt fantastiska. Jag har läst dem två gånger redan, en gång i januari och nu en gång i februari. Jag blev nämligen dunderförkyld nu i helgen och har legat med feber i två dagar. Då är läsning perfekt! Och det finns en herre här hemma som håller med mig. Han älskar när jag läser.
Utöver det köpte jag mig en bok på Maxi som jag fyller i. Jättefin bok, där man fyller i en lista i veckan. Den ger perspektiv och ska fokucera en på att hitta vägar att leva ett lyckligare liv. 2017 var ett tufft år för mig, när jag balanserade på gränsen till depression och utmattning, och jag är fast besluten att inte låta det hända igen. Genom att inse vad som gick fel och göra någonting åt det, kan jag förhindra att det händer igen. En punkt jag verkligen tagit till vara på är att ta mig tid åt mig själv. Läsa. Drömma. 
Jag drömmer om hus, en dröm som med mycket möda och stort besvär antagligen kommer bli verklighet i år. Det är jätteroligt att gå på visning i alla fall! Vi har problem med handpenningen (Lång historia kort, den är uppbunden i aktier som inte bör/kan säljas av olika skäl) vilket kommer att sinka oss. Men mot årets slut, eller kanske i höst, kommer vi ha sparat ihop tillräckligt för att göra slag i saken. Tills dess kommer vi att gå på visningar och lista ut exakt vad vi vill ha och vad vi är beredda att göra. Jag kommer fortsätta att avsätta tid åt läsning, drömmar och kel med ungkatt eller hundskrutt. 
Hyllan i guld fick jag i födelsedagspresent av sambon. Jag ser den sitta i ett framtida biblotek. Just nu ligger jag sjuk, med nästan två graders feber, men det är ganska mysigt. Jag har böcker och Netflix och en katt i knäet. Och en gnällig unghund på nio månader som tycker att livet suger när matte knappt vill gå ut...