När man njuter av revbensspjäll!

Jag har aldrig gillat revbensspjäll, men nu har sambon blivit besatt av att göra dem. Och han gör dem bra! Det har alltid varit svårt att få av köttet, kladdigt och grisigt att äta dem, så jag har föredragit filéer! Men nu har han insett att man ska koka dem först, innan man slänger dem i ugnen eller på grillen. Plötsligt har vi båda två en ny favoriträtt! Vi, som ätit nästan 80/20 vegetariskt/kött sista halvåret har plötsligt väldigt svårt att hålla nere på köttet... det är nästan som att vara tillbaka i USA igen. Revbensspjäll är vår sommarfavorit 2018! 
 
Tre saker jag saknar från USA, så här ett år senare:
1. Vännerna! Människor kan man som tur är ha kontakt med via internet. Men jisses vad jag saknar vissa!
2. BBQ pulled pork med fries och ranch. Alltså... så sjukt gott.
3. Engelskan! Jag saknar att prata engelska. Jag märkte det så tydligt när det var en brittisk servitör på resturangen förra veckan! Det var så härligt att få tjattra lite på engelska igen. Engelska är ett så vackert språk!
 
 
Vad är din sommarfavorit 2018?
 
#1 - - Inger:

Egenfiskad och gravad sik samt pannkakor stekta på en muurikka 😋 (fast det har jag haft varje sommar sen 2014).

Svar: Åhh vad det låter gott!!
Annie Brickman