När man lever i en dröm

Från och med idag är jag min egen. Från och med idag är jag inte längre deltidsanställd i en butik medan jag sysslar med foto på fritiden. Från och med idag är jag heltidsarbetande inom film och foto. Jag går in 100% på vårt företag Any Moment Productions. Så idag firar jag att jag vågade hoppa, vågade satsa. Vi får se vart jag landar, men just nu svävar jag på moln. Det känns som om att alla mina drömmar har slagit in.
Jag bor på Gotland. Med honom med stort H. Med den där lilla hunden som kan se så himla olycklig och uttråkad ut när hon vill. Med katterna som har personligheter större än sina ägare, i huset som är så udda och underbart och knasigt på alla sätt och vis. Vårt hus. Som vi kunde köpa tack vare våra underbara mammor. Vi har de finaste familjerna, de underbaraste vännerna som nu i helgen hjälper oss att flytta det sista från huset vi fått bo i sedan vi kom hem till Sverige. Det känns symboliskt, att flytta in i vårt nya hus på riktigt ett år efter att vi landade här hemma. Vi har haft den underbara möjligheten att bo på sambons barndomshem medan vi letat, sparat pengar och landat. Det är så mycket att vara tacksam över att jag känner mig lite yr. Från och med idag är jag min egen, fotograf på heltid. Jag letar studio och det ska bli så spännande att se om vingarna bär eller om jag måste mellanlanda och sedan ta ett nytt skutt. Om det blir en glidflygning eller en störtdykning, fritt fall eller en härlig färd bland lekfulla vindar. Så många drömmar har redan slagit in. Det känns som om jag lever i en dröm, redo att vakna i min säng i Santa Barbara och inse att jag är sen till en lektion och vi fortfarande bor i den inrökta lägenheten med två omogna grabbar.
Livet. Så häftigt att verkligheten kan kännas som en dröm.
#1 - - Anonym:

Så underbart att läsa dina inlägg! Tankar, känslor, och livets gång. Ser fram mot att träffa dig i sommar. 😘 kram från Karolin

Svar: Tack! <3 Det ska bli jätteroligt att ses!
Annie Brickman

#2 - - Anki:

Vad kul! Grattis och bra kämpat!! Lycka till :D

Svar: Tack!! <3
Annie Brickman

#3 - - Inger:

Vilken resa du och ni gjort. Lycka till!! (Å är det så att man måste mellanlanda, då är det inget mer med det. Färden fortsätter sen.)

Svar: Exakt! <3 Tack!!
Annie Brickman

#4 - - Therese :

Så himla härligt, wow! Att våga följa sin dröm är obeskrivligt. Lycka till och njut!

Svar: Tack! <3
Annie Brickman