När man visar bilder från de senaste dagarna

Vilken vecka jag hade förra veckan. Jisses. Det har varit en av de tuffaste men roligaste i mitt liv, skulle jag tro. Att packa, avsluta ett jobb, påbörja ett annat, flytta... allt medan sambon var på fastlandet. Igår var jag helt slutkörd och försökte arbeta hemifrån, men som ni ser på bilderna nedan, var det inte helt lätt att hitta arbetsro...
Så idag lämnar jag kaoset och beger mig mot kontoret. Värmen har lagt sig lite, så det borde vara behagligt att sitta där och arbeta. Jag har en deadline på fredag så jag behöver verkligen mina timmar. Jag försökte sitta på kontoret förra veckan, men det var för varmt. Huset är svalare, men just nu alltför stökigt för att finna arbetsro. 
Själva flytten gick jättesmidigt. Vi samlade sambons barnsomsvänner med flickvänner, och gemensamma kompisar. Vi var ett stort och härligt gäng och själva flytten tog mindre än två timmar. Efteråt bjöd vi alla på grillat och sedan glass ute i trädgården. Nu väntar bara arbetet med att packa upp... vi behöver lösa förvaring först, för vi har knappt plats i köket, varken vind eller källare, ingen garderob i sovrummet och inga bokhyllor. Jag håller på att bygga en bokhylla i det rum vi kallar "bibloteket". Det kommer att bli två stycken inbyggda i väggen. Och vi har en läckande container i trädgården tillsvidare. Men de närmaste veckorna tar vi lite i taget och ser hur vi kan få undan allting... just nu är hallen och gästrummet översvämmade med kartonger. Så jag flyr till kontoret för en gnutta arbetsro. Under tiden ligger sambon hemma förkyld och tycker synd om sig själv. 
Så här bor vi alltså just nu, bland kartonger och påsar!
#1 - - emma:

åh så fin hund

Svar: Tack! <3
Annie Brickman