När man visar en typisk dag den här veckan...

Min första arbetsvecka som egenföretagare är över. Ja, det gick väl sådär om jag ska vara helt ärlig. Jag började veckan med nackspärr så illa att jag knappt kunde röra mig. Så måndag-tisdag fick jag inget jobb gjort alls, medan onsdagen gick på halvfart. Torsdagen och fredagen gick bättre, men jag satt och jobbade hemifrån på grund av hettan på kontoret. Men hur har en typisk dag varit då? Det har börjat med att jag vaknat tidigt och stirrat upp i taket. Njutit av att sambon legat vid min sida, hunden på mina fötter och katten på min mage.
 
Jag har druckit mer kaffe än vanligt, varit tröttare än vanligt, även om jag varit gladare. Förra helgen var tuff fysiskt och psykiskt. Till och med sambon har druckit kaffe, så det säger en del om hur trött han har varit. Han är fortfarande sjuk, men nu är han sjuk i stugan han hyr i Karlsborg istället för här. Jag tror jag har klarat mig och sluppit bli smittad. Men jag har varit trött. Trött och seg och men en klagande nacke och rygg, men så sjukt lycklig. 
Jag har tillbringat så många stunder som bara möjligt i trädgården. Druckit morgonkaffet på trappan. Vi har fortfarande inte plockat bort mitt gamla köksbord, som vi tog fram i helgen för att alla som hjälpte till med flytten skulle kunna sitta ner och äta tillsammans. Så där har jag suttit och njutit av det vackra vädret, fortfarande soligt men kyligare nu.
 
 
Jag har suttit inne och jobbat, uppe i hallen i huset som är sambons kontor. Det är för varmt att sitta på mitt riktiga kontor, men jag har försökt vara där några av veckans dagar. Jag jobbar bättre därifrån. Jag älskar att sitta och drömma mig tillbaka till de vackra ögonblick jag får vara en del av.
Men jag har också jobbat mycket på vårt lilla "Biblotek". Jag bygger platsbyggda bokhyllor där just nu. Inget lätt jobb eftersom inga linjer är raka, inte ens reglarna jag köpt. Men dem sa på Bygglov: "Lite snett är också rakt". Det är mitt motto i det här huset. Just nu står bygget ganska stilla i väntan på nästa lön. Hyllplan kostar lite, och alla kommer ha olika mått, så det kommer kosta en liten slant att få det uppsågat. I väntan på det, har jag börjat plocka bland prylarna som flyttat hem hit.  
Det är en hel del att göra. Vi tar ett steg i taget. Det känns fantastiskt. Vi har ett helt liv framför oss, så det är faktiskt inte bråttom. Det får ta den tid det tar. Så småningom kommer vi ha en jättefin liten bibloteksdel i vardagsrummet iframtiden. Och ett gästrum fritt från kartonger. Men just nu är det ganska skönt att njuta av att vara nyinflyttad och full av idéer. Ha en fin helg hörni! Jag ska fortsätta att plocka bland kartonger och redigera bilder!
 
 
#1 - - Anna:

Fina bilder!
låter spännande med eget företag, känns som många, såsom jag själv, har en önskan el dröm att någon gång kunna starta något eget. :) Ville påpeka att din lilla intro på högersidan om dig som finns bakom skärmen osv, den info-texten var så härlig att läsa! :D Kul när det är unikt skrivet :) Hoppas din helg blir fin :)

Svar: Nej men tack! <3
Annie Brickman