När man visar kontoret

 
Jag sa ju för evigheter sedan att jag skulle visa upp kontoret. Jag tog dessa bilder och glömde tydligen bort det. Så dessa bilder är tagna för flera månader sedan. Idag finns det bilder i ramarna både på bänken och väggen. Det är fortfarande lika stökigt, men stökigt med andra projekt. Just då höll jag på att rama in bilder till ett lotteri och invigde min då nyinstallerade skrivare.
 
Mitt kontor fungerar även som studio och labb, men det är inte särskilt bra som något av det. Belysningen är hemsk, så som labb är det mediokert på sin höjd. Som studio är det för litet, så allt större än en Whiskyflaska är uteslutet att fotografera. De enda bilder jag kunnat ta här har varit produktbilder av mindre föremål.
Jag köpte en matta till Hollie att ligga på, men den tyckte hon inte om. Hon flyttade på den hela tiden, så för några veckor sedan fick den flytta in i vårt hus istället. Där ligger hon gärna på den... 
Jag har massvis med böcker och fototidningar här, och en gungstol att sitta i när jag tar en fikapaus eller vill läsa lite. Men den där gungstolen funderar jag på att ta med till huset. Jag tycker väldigt mycket om den, men den används så lite på kontoret. Däremot älskar jag den stora bänken jag byggde av gamla halvpallar. Gott om förvaring och arbetsyta! 
Kontoret är dessutom fullt av roliga och lite udda detaljer. Som det där hästhuvudet. Jag har längtat efter att använda det! Eller den gamla verktygslådan som jag köpte på en loppis i USA. Nu bor det en fin ljusslinga i stora facket så att det blir en myslampa på kvällarna, och i övre facket förvarar jag småsaker, främst klädnypor. Ni anar inte vad bra klädnypor är! Man kan använda dem till allt från att få tyg att hänga perfekt, till att torka fuktigt papper.
Och i skrivandets stund är det alltså massor av bilder i ramarna ovan...