När man visar sambons stuga

Nu när jag visar dessa bilder har han just städat ur den är lilla stugan och lämnat tillbaka nycklarna. Bor du, eller vill du bo, i Karlsborg så är den numera ledig. Jag var på besök hos honom för någon månad sedan men hade så klart glömt minneskortet i datorväskan så jag hittade just igen bilderna.

Här trivdes han väldigt bra, och så gjorde även Hollie de gånger hon följde med dit. Det var ett litet attefallshus som han hyrde under ett halvår, men bodde i betydligt längre än så tillsammans med en av sina bästa vänner, medan dem arbetade på Karlsborgs militärbas. Sambons tjänstgöring är över nu, så han behöver längre inte ha den här gulliga stugan till sitt förfogande. Men jag är riktigt glad över att jag hann ner och ta bilder på den innan han sa upp den.
Det var verkligen en fin stuga, om än lite typiskt ungkarl med lite röra i alla hörn och brist på dekoration. Men så skulle ju sambon inte bo där så länge och såg ingen mening med att dekorera den. han tog dit lite porslin och sovsäcken, det var i stort sett allt.  
Stugan var egentligen inte en stuga, utan gaveln på en gammal lada. Så ni skymtar resten av ladan genom fönstret uppe på väggen... men det såg ut som en stuga och det fanns ett litet badrum med dusch, en matvrå och ett sovloft. Jag blev väldigt inspirerad att bygga ett attefallshus i samma stil. Det var en ganska smart layout och den var hemskt trivsam. Där satt han och redigerade medan jag var på besök, och jag passade på att sitta på trappan och läsa med Hollie vid fötterna.
Det var varmt och skönt, och golven var härliga att gå barfota på. Det kändes verkligen som en sommaridyll. Jag hade bikini under klänningen och hade håret i en lös knut. Det är så skönt att få bry sig så lite om hu rman ser ut. Stugan låg så avskilt att det bara fanns ett enda bebott hus inom synhåll.
Och Hollie ville självklart vara med, men inte sitta still, på kort...