När hösten visar sig från sin vackraste sida

 
Alltså det här vädret?! Hur fantastiskt är det inte? Det här är verkligen just det här höstvädret som gör att jag är tokig i hösten. Alla färger, alla dofter. Huset ligger som i en dröm av vackra nyanser, och de allra finaste har inte hunnit komma än. Min favorit är de riktigt djupröda löven, men denna gyllene prakt är inte långt efter på topplistan. Just nu gör sig verkligen husets dörrar och fönster riktigt bra mot naturen huset ligger i.
 
 
Vi bor verkligen otroligt vackert. Jag måste nypa mig i armen när solen står så här, när strålarna faller in genom gyllene löv såhär disigt. Och ja, vi behöver mura om den där muren. Nästa sommar. Den ska bli aningen högre och en grind ska in. Det var jag som backade in i den när jag skulle backa in här med släpvagn tidigare i somras. Jag skrapade längs med muren och det räckte för att rubba en rad i murbruket. Men det gör som sagt inte så mycket!
 
 
Någon annan som älskar det här vädret är Hollie! Det händer att vi glömmer kvar henne ute i trädgården... men hon stannar på tomten, så det gör som tur är inte så mycket. Hon lägger sig fint och väntar på trappan, om man glömde att hon gick med ut medan man hämtade ved eller så. För vi hämtar mycket ved just nu. Mest för myfaktorn. Det här med kabin är verkligen supermysigt!
 
 
Ytterligare en sak jag älskar med hösten är alla löv. Jag har täckt över rabatterna så gott jag kunnat med fallna löv, så skyddas växterna lite i vinter. Och så har jag kastat löv och pinnar till Hollie... det tycker hon om! Dessa fantastiska träd som är bakom vårt hus... de har så otroligt vackra färger nu!
 
Älskade hus, vad jag trivs här! Och i höstskrud är du extra vacker!