När man varit på arbetsintervju

Äntligen måndag! Förra veckan var tuff. Jag loggade timmarna jag redigerade färg till sambons filmprojekt och det landade på 81 timmar. 81 arbetstimmar på en vecka. Livet som egenföretagare är inte särskilt glamouröst, men mysigt var det! Jag jobbade hemifrån och satt i soffan framför brasan medan sambon satt i fåtäljen intill och Hollie sov under soffan. Det var smidigast så, för jag behövde konstant sambons åsikt eftersom det är hans projekt och han hade en hel del idéer och tankar. Vi lagade soppa och satt och drack soppa vid datorerna när vi blev hungriga. En gång om dagen tog vi lunch och satte oss i köket. Jag plockade in de sista blommorna från trädgården tillsammans med lite kvistar för att liva upp hemmet lite. Det var en av de mysigaste men också tuffaste veckorna!
 
Så nu börjar vi om på ny kula. Sambon åkte iväg till fastlandet igår och jag åker efter på torsdag. Jag har nämligen ett simpass inbokat på onsdag och en arbetsintervju idag. Det gick jättebra! Det gäller vikariat/frilansuppdrag för ett stort mediaföretag. Jag kommer att hoppa in korta perioder när dem behöver folk, och ta foto- eller filmuppdrag då och då när dem behöver. Det blir lite extra klirr i kassan men framförallt omväxling och utveckling för mig som person! Det känns toppen! 
 
Så jag firar måndag med att arbeta hemifrån med att exportera de sista filerna från förra veckan. Jag kan nämligen inte ta ut hårddisken ur eluttaget. Imorgon blir det tillbaka till kontoret. Som jag längtar! 
#1 - - Dan Brickman:

Va kul :). Grattis Annie men du vet .. ta det lugnt ;)

Svar: Hahaha!!
Annie Brickman