När man blivit förälder

 
Igår kl 12:05 ringde jag till förlossningen på Visby Lasarett "bara för att vara säker". Mina första ord till personalen var "Ursäkta att jag stör er, ni är säkert väldigt upptagna". Kl 15:53 var vi föräldrar. Jag kommer skriva en förlossningsberättelse och lägga ut lite fler bilder, men inte just nu. Just nu ska jag sitta inne på ett vitt och turkost rum på BB och ha ruskigt tråkigt i den här "bebisbubblan" som alla tjatar om. Jag vill bara åka hem och vara i en bubbla hemma, det är så himla tråkigt att vara här! Men det är så bra, så tryggt, så det är värt tråkigheten. Vi har så mycket frågor och funderingar och jag är så tacksam över att vi får vara kvar. Vi ska räkna med 2-3 dagar, eller tills att amningen kommit igång. 3 veckor tidig och i vecka 36+6 räknas vår lilla skrutt som 1 dag prematur, så det har varit lite extra kontroller. Men mer om det senare, nu ska jag slåss med min sambo om att få hålla och sniffa bebiskallufs och pussa på kinder som är sagolikt mjuka.
 
Och återgå till att bara skaka på huvudet och säga "Är det här verkligen sant? Är vi verkligen föräldrar?!"
 
#1 - - Dan Brickman:

Lilla eventuella Livia. Trist eller inte, passa på att chilla på sjukhuset ni. Snart är det inte lika trist. Jag lovar :)

Svar: Hihi :-D <3 Man får ju uppskatta friden antar jag ;-) Snart har hon lärt sig springa och rycka i köksskåpen!
Annie Brickman

#2 - - Amanda Krimi:

Åh yeeey!!! Stort Grattis till er ❤ vilken underbart vacker liten töis! All lycka och kärlek till er 😍

Svar: Tack :-D <3 <3 <3
Annie Brickman

#3 - - Nenny :

Så himla finaaaaaaa! Gud. Jag smäller av.

Svar: Aww tack :-D <3
Annie Brickman

#4 - - Inger:

Oj vilken sötnos! Grattis till er båda!

Svar: Stort tack!! <3
Annie Brickman

#5 - - Anna-Maria:

Åh, vilken liten sötnos!! Stort grattis till er!! Hoppas ni får komma hem snart! Och vilken bra dag att födas på ändå måste jag säga, jag kan säga att det är en alldeles utmärkt födelsedag att ha! :)

Svar: Haha vad roligt :-D <3 Tack så otroligt mycket!!
Annie Brickman