När man avslutar veckan

 
Vilekn vecka vi har haft! Det har varit mycket då jag fått ta igen det jag inte hann veckan innan medan jag låg sjuk. Sedan har mamma varit här och jag har en deadline på måndag (imorgon) som kräft mer arbete än planerat. Mamma och jag har pysslat lite, hon har sytt och jag lärde mig virka en boll. Bollen har en plinga i sig och jag hängde upp den och en av mammas ugglor i babysittern. Dum idé! Maiko tyckte att det var superbra kattleksaker. Så jag har plockat bort dem tillfälligt så kanske de håller någon dag efter att bebisen kommit. För de var defiitivt poppis! Hoppas att bebis gillar dem i alla fall en bråkdel så mycket som katten...
 
 
Sedan kom lokaltidningen på besök! De frågade efter sambon, så jag och mamma tog för givet att de ville prata om Jägarsoldat, som blivit en sådan succé. Men nej då, de hade blivit tipsade av en granne som sambon brukar träffa och går ibland med i skogen eftersom de också har hund. Tidningen gjorde en artikel om nyinflyttade och ville veta varför vi valt just Lummelunda, och vart vi kom ifrån från början. De blev helt till sig när de såg min mage och ville ta bilder så att den syntes. Perfekt bild för "en växande socken" tyckte de. Tja, där gör vi väl i alla fall vår del. Så de tog en bild i köket där fotografen verkligen lyckades få magen att se stor ut, och en utanför huset eftersom journalisterna blev helt till sig över att sambon hugger ved... jag har fått en del kommentarer om just magens storlek på bilden. Bilden under här tog jag dagen innan eller om det var tidigare samma dag, fast ur en rak vinkel och med ett objektiv som matchar hur vårt öga ser världen, så det är väl en mer riktig bild av hur magen faktiskt ser ut. Den är ju stor nu! En dryg månad kvar, sedan är ju vår lille här! Halva mars är ju snart avklarad och sista april är den lille beräknad. 
 
 
 
Och imorgon går vi in i graviditetsvecka 33-0 enligt BM men v.34 enligt alla appar. Hittills har jag gått upp ca 6kg från invägningen på inskrivningen och magen har ett mått på 30cm när jag ligger ner på rygg. Jag vet inte vad jag vägde innan jag blev gravid, men jag skulle väl tro att jag totalt gått upp mellan 6-8kg. Det är ju typ ingenting, så jag har massor av energi och det är väl tur att foglossningen hindrar mig från att vara alltför aktiv!