När det är dags att vända hemåt igen

Tiden går för snabbt. Jag pratar inte om att hösten har kommit, för det har den bara gjort typ här uppe. Hemma är hösten en bit bort fortfarande. Men dagarna med mamma och syrran. Dagarna i Jämtland. Nu dröjer det tills efter jul innan vi åker upp igen hit, skulle jag tro. Man vet dock aldrig. Det är ju fördelen med att vara egenföretagare, man kan planera annorlunda än vad man kan som anställd. Vad har vi gjort i veckan då? Inte mycket. Gått med hundarna. Redigerat bröllopsbilder och bröllopsfilm vid mammas köksbord. Gullat med Livia och kattungen. 
Sambon har lagat mat och jag har diskat och städat en del, lyssnat på ljudböcker. Vi såg den sista How To Train Your Dragon-filmen ihop. Vi alla älskar dem filmerna. Det ska bli kul att introducera Livia för drakar och fantasiväsen sen. Just nu är hon mest intresserad av hundarna, när dem leker och skuttar. Kattungen var helt ointressant. Och promenaderna är så tråkiga att hon somnade halvvägs i sin sele.
Här har hösten kommit för att stanna. Och det är dags för oss att åka hem. Hem och avsluta renoveringsprojekten, barnsäkra trappan och avlsuta redigeringsjobben så att jag kan vara mammaledig sen. Så nu är det dags att säga hej då till Jämtland igen. Imorgon går vi upp före solen och beger oss hem.
Jag längtar efter att träden hemma skiftar färg! Det är så vackert!
 
#1 - - Alicia Sivert:

Ooj så vackert. Vilka fina ögonblick med ljuset och alla färgerna! Älskar bilden på dörren.

Svar: Tack! <3
Annie Brickman