När man kan ta jobbet med sig

Hej från Jämtland! Här har vi suttit varje dag medan mamma jobbat. Jag och sambon har redigerat foto och film vid köksbordet. Livia har antingen sovit i min famn, i sin bilbarnstol eller lekt på en filt på golvet. Hollie har sovit antingen under bordet eller vid dörren. Lugnt och mysigt! Dessa byxor har mamma sytt. Jag tycker att dem är urgulliga! Sambon hade klätt på Livia så det blev en söt liten hoodie och ugglebyxor. Hur gulligt?!
Med oss i köket har vi också haft mammas senaste nytillskott. Mamma har blivit allt mer av en "crazy cat lady" senaste åren och nu har hennes fjärde katt alltså flyttat in. Hur rolig som helst, född hos syrrans kompisar och syrran tog med den upp hit bara några dagar innan vi kom. Det är en liten flicka och den har fått namnet Pyret.
Men hur gullig kattungen än är, så har den god konkurrens om uppmärksamheten. Livia gör sitt bästa för att krypa, men hon kommer än så länge inte framåt utan bara runt i cirklar. Och runt, det kan hon också rulla! Så hon ligger inte alls kvar där man lägger ner henne. Det har varit en fantastisk arbetsvecka att ha henne jollrandes på golvet. Men nu tar vi helg och ledighet, planen är ett besök i släktgården och födelsedagsfirande av mamma och syrran, som bägge fyller den här helgen! Ha det fint!