När våren kommer igen

 
Och så fortsätter vår karantän. Nu när Livia äntligen är av med sina utslag (hon får sista dosen nu innan läggdags ikväll) så har vi gått och blivit förkylda hela familjen. Först hon, sedan vi andra. Jag tror såklart inte att det är Corona, men tack vare läget så håller vi oss hemma. Vi har bett familjen hjälpa oss att handla lite. Livia är piggast och tycker att livet är en fest. Både hennes mamma och pappa är hemma och huset är nystädat, så man kan leka överallt!
 
 
Näst piggast är sambon, som jobbar för fullt men med något nedsatt självförtroende och humör. Han har en tight deadline nästa vecka så han kan liksom inte checka ut. Vi har tagit varsin promenad med Livia och Hollie i det fina vårvädret, men annars har jag mest legat på soffan eller golvet och tittat på medan Livia leker. Jag och sambon skålade med alvedon brustabletter förut. Som tur är så är Livia på glatt humör och enkel att ha med att göra. Förutom att hon är väldigt pappig idag, så min famn duger inte alls. Men jag får leka med duplo med henne, gå runt och håller hennes händer så hon kan springa runt på undervåningen och sådana saker. 
 
Mest leker hon på egen hand. En rolig lek är att leta skräp på skorna och äta det innan mamma ser. En annan är att slänga bort alla skor och saker från skohyllan. Vi har förresten missat att putsa hallspegeln... såg jag när jag tog dessa bilder. Men det har jag ingen ork att åtgärda nu.
Visst är jag tjusig just nu? Håret på ända och i myskläder. Vi storstädade i helgen innan vi blev förkylda, så vi har det i alla fall bra i vår lilla karantän här hemma. Jag har avbokat alla jobb i början av veckan och sambon går på halvfart just nu, så får vi se när vi är på benen igen. Livia är i alla fall på benen! Hon går några steg hela tiden men inte längre än 5-6 åt gången. Däremot leker hon gärna tittut med sig själv i hallspegeln. Igår lärde hon sig att klappa händerna. Så hon sitter och applåderar allt vi gör just nu. Det gör vilken förkylning som helst bättre!
Men som sagt, vi är ganska lindrigt sjuka. Jag är värst, med lätt huvudvärk, super-rinnig näsa och halsont. Livia är bara lite snorig och sambon har lite huvudvärk och känner sig hängig, samt hade ont i halsen i morse. Ingen av oss har feber eller grov hosta. Livia är typ frisk igen så jag tror vi är på benen igen om ett par dagar, och sedan ett par dagar extra i karantän för säkerhetens skull. Så kanske kan vi vara sociala och igång igen till helgen!
 
#1 - - Hemma Hos Felicia:

så fina bilder du fotar!

Svar: Tack! <3
Annie Brickman