När man hittade lite "gamla" bilder

Hej måndag! Äntligen ny vecka och lön! Inte helt fel. Jag hittade lite bilder från i vintras när jag letade efter bilder till gårdagens inlägg, och insåg att jag inte gått igenom dem förut. Vår katt Saruman gick nämligen bort typ dagen efter och då han var med på en del av bilderna orkade jag inte gå igenom dem just då. Men nu tyckte jag de var helt underbara. De togs när Livia var ca 10 månader och nyss haft smittkoppor, så hon hade röda ärr i ansiktet. Hon hade också en underbart vårig tröja (ärvd) så jag kunde inte låta bli att knäppa lite bilder på henne och hennes strålande humör. 
Mina egna favoritfärger på kläder är blekrosa och beige, gärna blommiga mönster med mycket detaljer. Det gör att jag blir extra sugen att ta fram kameran och ta bilder på Livia när hon väl är klädd i dessa härliga plagg. Mest har hon ju "pojkkläder" på sig, för vi har ärvt mest kläder från pojkar. Så de får riktigt tjejiga plagg hon har tenderar jag till att ha extra lust att fotografera! De där byxorna var ett par av mina favoritbyxor på henne (för små nu). Just nu är mina favoritkläder på henne en grå tröja med en cyklande björn och en turkos tröja med vita prickar. Sedan har mamma sytt massa gulliga tunikor i härliga färger som Livia är riktigt söt i!
Vi får se vad som åker på idag till dagis! Tröjor och byxor blir det absolut. Jag brukar ta de "fulare" kläderna till dagis, så om hon smutsar ner dem gör det inte så mycket. Så har jag de kläder jag gillar mer på henne under fredagarna och helgerna, när jag har henne hemma och kan njuta av att se dem på henne. Jisses, hur kan man älska en liten skrutt så här mycket? men nu ska jag väcka henne och göra oss redo för dagis! Ha en underbar måndag och håll hårt i lönen nu i Coronatider <3