När vintern aldrig kom

Vi fick ingen vinter på Gotland i år. Ingen alls. Några minusgrader då och då, och enstaka snöflingor. Men nu lyser marken full av snödroppar istället, och andra blommor har också slagit ut. Jag har ju inte levt så länge, men jag kan inte minnas att jag någonsin varit med om en vinter helt utan snö. Jo, i Santa Barbara såklart. Men inte i Sverige.
 
Jag undrar vad det här får för konsekvenser för djurlivet. För sommaren. För världen. Hur mycket snö har ni fått där ni bor? Mer eller mindre än vanligt?
#1 - - Dan Brickman:

Vintern är inte slut. Jag har dessutom varit med om en mindre snöstorm första maj . 2018 var det snö i Göteborg långt in i april men ingenting runt jul. Annars är nog denna vinter ovanligt varm än så länge.

Svar: Sant, det snöade när vi låg på BB :-) Så man kanske inte ska sluta hoppas än. Men det är svårt, när det blommar så fint i rabatterna!
Annie Brickman

#2 - - Annika:

Typ noll snö här! mycket tråkigt tycker jag som älskar snö. Brukar iaf vara -10 och snö i januari och februari, men i år ingenting, bara + 5 grader hela tiden ungefär. Så trist!

Svar: Åh, vad tråkigt!! :-o <3
Annie Brickman