När mor och dotter har det bra!

Två minuter efter att jag tog dessa bilder vaknade Saga och skulle absolut vara i famnen. Lite typiskt. Men det är ungefär så här mina kvällar ser ut just nu, något gott att äta (en oftast inte så här lyxigt!), en kopp te eller ett glas vatten medan Adam nattar Livia. På TV:n surrar just nu Escape to the Country, på datorn eller telefonen är det bloggen eller Pinterest som är uppe. jag försöker hinna blogga, det är viktigt för mig att få upp bilderna och ner orden, så att jag senare kan gå tillbaka och minnas. Är det bara jag? Som upplever att detaljerna ur livet annars tonar bort? Jag kommer inte ihåg hur Livia var vid specifika månader, så det är så underbart att kunna gå tillbaka nu och kolla. Vad hände vid 1 månad, 3 månader?
 
Saga är nu 1 månad och hon är så glad. Visst har hon ont i magen de flesta kvällar, allt ifrån en kort stund eller många timmar i sträck. Som max har hon skrikit kanske sex timmar. Man hör på henne hur ont hon har, hon kallsvettas så att det bildas små droppar i pannan. Inget hjälper och barnläkaren säger att det är så oftast, att vi inte ska lägga energi på det. Livia hade två sådana dagar totalt, men Livia var en väldigt allvarlig bebis. Saga ler så mycket, redan nu. När hon inte har ont är hon väldigt förnöjd och ler mycket mot allt och alla. Jag känner igen mig själv i hennes humör; totalt vansinnig korta stunder eller mysigt småglad för det mesta. 
Mina snacks på kvällen är oftast något nyttigt eller halvnyttigt (frukt, morotsstavar eller ett par rutor choklad), men den här kakan blev över från i helgen! Vi köpte fyra rockyroad-rutor som vi skulle äta på hotellrummet, men vi däckade efter en var.
 
#1 - - Frida på Trendenser :

Hittade hit via en kommentar i ett gammalt inlägg på min blogg (2014). Så fint att se dina barn. Grattis till lilla Saga ❤️

Svar: Åh vad kul <3 Tack!! Och tack för fint arbete med Trendenser, alltid lika bra inlägg där!
Annie Brickman