När man tipsar om något mysigt!

I vintras var jag ju gravid, och då kunde jag inte njuta av kaffe. Allt smakade bara bränt. Men det kan jag nu, och det närmar sig kort datum på den här, alltså förra årets julkalender som såldes av Kränku och Guterost. Det är 24 sorters kaffe så att man får prova massor med olika smaker och blandningar. Jag har insett att jag älskar mjuka smaker. Man får med en lista där man kan betygsätta dem, så det har jag gjort.Jag är snart klar med den, nummer 19 eller så är jag på nu. Varje portion är 3 dl, vilket är ca 2 koppar.

Om jag inte är gravid i vinter igen kommer jag köpa en! De släpps nog i november, eller gjorde i alla fall det nu förra året. Jag tyckte att det var ett roligt alternativ - och nyttigare - än alla godiskalendrar. Och presentkalendrar?! Är det bara jag som är gammalmodig nog att tycka att det borde räcka med prylar på själva julafton? Well well, om några år faller jag väl dit jag också. När Livia är äldre och alla kompisarna får men inte hon... nåväl, som sagt, är jag inte gravid i jul kommer jag absolut att köpa en sådan här! Det har varit underbart att njuta av att prova olika sorter och att låta sig överraskas. 
Rekommenderar varmt en kaffikalender 2021! Om någon av oss kommer ihåg det när det väl närmar sig... går att beställa online hos Guterost eller Kränku när det blir dags igen, för den som inte har vägarna förbi Visby.