När man firat en lite tvååring!

Vår lilla Groda har fyllt 2 år! Jag lovade Adam att det inte skulle bli ett rosa flick-kalas, för han tyckte att det varit så mycket rosa på tidigare födelsedagar. Jag svarade glatt på det att jag haft påsktema för Livia hennes första två födelsedagar i och med att hon är född på påsk, vilket innebär pastellfärger. hennes tredje födelsedag ordnade farmor. Till Saga hade jag länge planerat en grodtårta, i och med att hon älskar grodor. Men i övrigt ville jag ha dinosaurietema, något som visade sig var alättare sagt än gjort. 
Det blev ett enkelt firande, där momma redan var här på besök från Jämtland, farmor, farfar och farfars fru kom över på kaffe och tårta innan vi mötte upp några vänner på ett lekland inne i Visby. Vi velade länge i hur vi ville göra men det kändes som det bästa beslutet. Jag köpte en girlang från Dollarstore som dock var felvänd, så vi skrattade gott när vi försökte lista ut om man kunde vända den rätt utan att plocka av alla bokstäverna från snöret. Men vi beslutade oss för att Saga ändå inte kan läsa, så girlangen blev en rolig detalj. 
Det blev lite väl många paket, så vi valde till och med att spara ett par från oss, som hon får senare. När Livia fyller eller nästa födelsedag. Vi hade trott att det skulle bli ett paket från varje person men det blev mer än så. Saga och Livia orkade inte ens öppna allt. Men lite fika orkade dem få i sig mellan varven av att provleka allt! 
Saga försökte blåsa ut ljusen på muffinsen, men lyckades inte. Tröttnade istället på att försöka och lät storasyster blåsa ut istället. Jag var mest tacksam över att luggen inte brann upp!
Saga är inte så förtjust i tårta, hon var mer förtjust i smeten innan vi gräddade tårtan, därav att hon var helt grön i ansiktet. Hon åt lite grädde och smörkräm, men var annars inte så imponerad över tårtan. Däremot gillade hon att sitta i mommas knä. Momma gillade det också. 
Tårtan var ett experiment och jag var inte helt nöjd, men oj vad det var kul! Första tårtan i nya köket. men inte sista. Livia har beställt en enhörningstårta till sin fyraårsdag. Det ska bli roligt!
Efter tårtan öppnades det mer presenter innan farfar,hans fru och farmor åkte hem till sig, och vi packade in oss i bilen för att tillbringa resten av dagen på leklandet. Det var roligt! 
En helt perfekt 2-årsdag!
 
Scrolla ner mot det förflutna