När veckan blev tuff!

 
I början av den här veckan tänkte jag "Oj, vad lugnt och skönt det kommer att bli". Men så har det inte riktigt blivit! Jag har lagt mig efter midnatt de senaste tre veckorna och vaknade i morse och kände mig som om jag blivit överkörd. Det har varit kontroller på MVC, föreläsningar, hemstudier, deadlines i jobbet, en musikinspelning och sedan så klart, valparna! Valparna är större nu och kräver mer och mer När jag kom hem vid lunch i fredags hade två rymt från buren och låg och sov på utsidan. Så nu ska jag säkra upp så att de inte kan lämna tvättstugan, sedan får de hela det rummet till sitt förfogande. De är nu sjövilda, leker, skuttar och bits. Hollie är inte särskilt förtjust. Livia tycker att dem är lite läskiga, men spännande! 
 
Jag fick ont i svanken i veckan, på samma vis som jag fick innan Livia föddes, så jag stressade iväg och tog lite bilder på magen. Det var 3 grader varmt och blåste så in i helsike, så det blev inte många bilder! Men nu har jag några "i fall att" bebisen kommer tidigare. Som tur var har molvärken slutat nu. Den höll i sig i ca två timmar först i onsdags och sedan torsdag morgon. Nu har jag bara valnliga sammandragningar igen, så det känns bra. Jag var hos MVC i torsdags och barnet ligger fixerat nu med huvudet ner. Den är redo. Men jag vill att den väntar några veckor till! Vi är i vecka 35+5 nu. Livia kom i 36+6. Så jag försöker att sitta och ta det lugnt så mycket jag bara kan. Det verkar fungera bra. tack och lov att min skola nu är på distans, så att jag kan sitta och göra research från vardagsrumssoffan!  
 
 
Magen är bra stor nu. Jag har lyckats att gå upp ett kilo sedan förra MVC-besöket, vilket känns bra. Nu hade jag jättefina värden i alla fall! Det blir en fullspäckad helg nu, sambon har två deadlines tills imorgon och sitter och jobbar på kontoret idag fastän det är lördag. Livia är hos sin farmor ett par timmar medan jag småfixar här hemma. Jag ska snart åka in och hämta henne. Jag har en lång lista på små men nödvändiga saker som behöver fixas. Sambon åker till fastlandet två dagar nästa vecka - sista resan innan barnet kommer är tanken - så jag vill få klart så mycket jag kan just nu så att vi bara kan ta det lugnt och mysa när han är borta. 
 
Och så ska det ju julpyntas. Som jag har längtat! Vad hittar ni på nu i helgen?
 
Scrolla ner mot det förflutna