När man pluggar inför Mid Terms

 
Ursäkta tystnaden här! I Söndags var jag med några vänner i LA på Cinematographer Awards och tittade på fantastiska små kortfiler och såg ansikten i verkligheten som jag annars bara sett på youtubefilmer, introduktionsfilmer eller dokumentärer min lärare visat. Inte kändisar, egentligen. Men riktigt duktiga människor i branchen. Jag bor ju i hjärtat av filmvärlden. Santa Barbara var platsen dit Charlie Chaplin flyttade och verkade under många år innan Hollywood blev det Centrum det blev. Här i trakterna vill alla bli fotografer, producenter, filmare eller skådisar. 
 
Jag tog inte med mig kameran, för jag trodde inte att man fick det. Väl där ångrade jag ju mig eftersom var och varannan människa hade kamera om halsen... typiskt! Jag får köpa mig en ordentlig handväska så kan kameran hänga med mer! Men i alla fall, det var jättemysigt. Det var lagom trafik in till LA och tillställningen ägde rum på en teater i Hollywood. Det var väl ungefär tusen personer skulle jag tro, och det kostade 8 dollar för en student. Då ingick mingel och plockmat i mängder. Vi var åtta studenter som samåkt dit och ni kan tänka er lyckan för studenter att få äta buffé! 
 
Och den här veckan har jag mina första Mid Terms. Yay. De närmaste veckorna kommer det att vara mid terms i allt. Idag är det Photo journalism och jag har ägnat hela gårkvällen och hela den här morgonen åt att plugga inför det... önska mig lycka till! Men till helgen, då hoppas jag kunna andas ut lite. Just nu känner jag mig lite som snubben på bilden här ovan... för jag har en gigantisk filmläxa och ett par lite större fotoläxor också. Livet leker väldigt intensivt just nu!
Scrolla ner mot det förflutna