När man summerar veckan

 
 
Det är dags att summera veckan som gått! I mitt fall har det varit fullt ös men ändå helt okej. Veckan började supertidigt, omkring tre på morgonen, med hemfärd från Jämtland. Jag var fortfarande väldigt förkyld men det gick bra ändå. Jag hann hem i tid för dubbeljobb på Onsdagen, då jag började plocka tomater strax innan fyra på morgonen, för att vara klar till 8, då jag skulle göra min första arbetsdag i butik. Jag har nämnligen fått sommarjobb inom detaljhandeln på Gotland. Ett supersätt att träffa nya människor här på ön!
 
På midsommar plockade jag tomater till tolv, innan vi stack ut för att plocka blommor och åka på midsommarfirande. Men dålig planering gjorde att vi inte hann se själva resningen av stången, utan vi åt lunch i stället. Men det var en riktigt avslappnad dag med god mat och viktig familjetid, så det blev jättebra ändå! Midsommardagen jobbade jag och söndagen renoverade vi. Jag hostade hela helgen, men förkylningen är i alla fall på avtågande. Äntligen!
 
 
Den här veckan har jag lärt mig...
... att stora koncerner är så löjligt centralstyrda att det i stort sett är omöjligt att förändra småsaker som på sikt är superviktiga.
... att ICA Maxi Visby bara har en sort ekologiskgrädde och omkring tio andra varianter på grädde, men att Coop Forum Visby i alla fall har två att välja på.
... att min katt avskyr att åka kattbur men egentligen inte att åka bil. 
 
Den här veckan har jag undrat...
... om EP-skivor är trendiga igen, eller bara hipster. Och är hipster trendigt eller knasigt?
... hur Västerpartiet tänkte när dem skulle bojkotta Almedalsveckan för att Nacisterna skulle vara där, och sedan ångrade sig. Är inte det sandlådenivå på det? Att hota med att inte vara med att leka men sedan ändå ge sig in i leken?
... över om onyttig kattmat är lika gott för katter som skräpmat är för oss människor.
 
Jag har längtat efter...
... min sambo.
Jag har drömt om...
...vår valp som snaaart flyttar hem till oss!
Jag har önskat...
... att dagarna har fler timmar så att jag hinner mer!
 
Scrolla ner mot det förflutna