När man byggde något man drömt om!

Jag drömde om att bygga en soffa av en säng, som jag sett på Pinterest. Men det kändes inte värt att lägga pengarna på det nu, när jag så snart flyttar hem. Men så stod det en övergiven säng vid vägkanten, och sambon hjälpte mig att bära den hem. Och så var det ju Monthly Makers med tema trä. Två flugor i en smäll, eller ödet?
Förra året såg jag Monthly makers och jag ville så gärna delta. Jag gjorde utmaningen i Januari men sedan drog terminen igång. Dessa bilder har legat i datorn i ett par veckor nu i väntan på tid att hinna upp på bloggen. Så jag passar på nu på skottdagen, sista chansen att ladda upp dem och vara med i skaparutmaningen! Haha. Även om det egentligen är för sent, för i Sverige är det redan Mars nu. Men i alla fall. Den här bänken var superenkel att bygga. Jag gjorde nästan allt själv, men lät sambon skruva i ett par skruvar, eftersom han tiggde så fint. Han älskar också att bygga.
Så här såg bänken ut när den var färdigbyggd! Sambon fick bestämma färg. Jag ville ha något uppiggande, något som poppade ut lite. Inte vitt, det skulle ha smällt in med staketet. Och jag spacklade igen lite hål, så att lämna den omålad fanns inte på kartan. Det var ju en säng van vid att bo inne, så något skydd mot väder och vind behövde den ju.
Och den blev grön! Fast, det visste ni ju. Kika på fina andra trägrejor HÄR!
Scrolla ner mot det förflutna