När det är påsk!

 
Livet går i 120km/h just nu. Jag hade två fotograferingar inbokade nu den här veckan, men en blev framflyttad då lillkillen hostar och näsan rinner. Vi ska testa imorgon, annars får vi ta det om två veckor vilket inte är optimalt. Vi åker till Jämtland så det är inte mycket att göra. Nu sover lillkillen och jag passade på att sitta med räkningar och kom på att jag kunde blogga lite. jag saknar det, men blogg.se har blivit så fruktansvärt dålig att jag inte hinner brottas med det. Jag har landat i att jag kommer att stänga ner bloggen, och blogga från någon annan portal. Jag är inte redo att sluta, men det här fungerar inte. Jag ska bara ha tid att byta...
 
För tid, som sagt! Det har vi ont om. Vi ligger i budgivning men det drar ut på tiden. Det är bara vi och en till som är intresserade och de väntar 4-5 dagar mellan sina bud. Vi avvaktar ett dygn ungefär, mer än så vill vi inte vänta med att lägga våra motbud. Vi tjänar ju på att det drar ut på tiden. Varje dag slutför jag eller fixar något på huset. Att resa bort just nu känns helt fel, men vi behöver det.
Idag är det påskfirande på förskolan. Tjejerna fick välja kläder och sminkning, vilket dock spårade ut totalt. När vi började skulle de vara gröna kaniner, eftersom vi bara har gröna kaninöron. Under tiden ändrade Livia till en rosa kanin men Adam började göra henne till påskkärring eftersom han var i sin egen värld och inte lyssnade på någon av oss. Men Livia var nöjd ändå. 
Saga satt ju inte still alls och tyckte att det kittlades, dessutom ändrade hon sig hela tiden och pekade på färgerna hon ville ha samt vart i ansiktet hon ville ha dem. Adam skojade om att hon började som kanin men slutade som ett påskägg. Jag ser ingen grön kanin i någon av dem, men så länge vi har glada barn så spelar det ju ingen roll hur det ser ut.
Efter förskolan ska vi in till påskfirandet i stan, då blir det parad. Jag tänker måla mig som en grön kanin, så får William vara räv. Det blir kul. Vi möter upp vänner och solen strålar, så jag tror att det blir kanon! Hur mycket det än är just nu med renovering och husköp så tänker jag inte ghlömma bort vad som är viktigt: tid med barnen, att skapa minnen och att ha roligt. 
Med det sagt önskar jag er alla en glad påsk!
 
Scrolla ner mot det förflutna