När man avslutar veckan och månaden!

Den här veckan gick fort och den här månaden också. Januari 2016 är nog den minst innehållsrika månaden i hela mitt liv. Men i helgen nu han jag med en del. Ett IKEA-beök (mer om det imorgon) och ett Home Depotbesök (mer om det senare i veckan) men framförallt en fantastisk dag med sambon. Det var lördagen det, det började ganska trist med ond rygg, men jag tog mig i kragen och stack iväg och köpte frallor, sedan väckte jag sambon och vi började dagen på balkongen, där vi också avslutade den många timmar senare. Som par kan man ibland fastna i vardagslivet och glömma vad det egentligen är man älskar mest med varandra. För oss är det när vi jobbar ihop. Vi har så sjukt roligt och vi är lika kreativa men tänker helt olika. Vi triggar, sporrar och stöttar varandra på ett sätt jag aldrig upplevt med någon annan. 

Tre små saker som blev oväntat roliga den här veckan:
  • Sista uppgiften i klassen Kreativt Tänkande. Resultatet är vovven som pryder detta inlägg. Det var sjukt kul att rita lite! Jisses, vad jag har saknat att rita!
  • Att starta upp mitt Fantasy-projekt inom fotografi. Nu har jag flera shoots inbokade och min make up artist sitter och skissar på coola saker. Så himla taggad!
  • Projekt kasta ut julgran - det är väl dags att kasta ut julgranen i slutet av Januari, eller?
Scrolla ner mot det förflutna