När man köpt barnvagn!

 
 
Såhär ser vår "nya" barnvagn ut. Svart tyg och aluminium i stommen. Grå detaljer. Jag hittade en begagnad Bugaboo Cameleon, med både ligg- och sittdel, regnskydd och extrahjul för 1500kr. Nypris är från 10 000kr, så det känns ju fantastiskt. Varken jag eller sambon bryr oss särskilt mycket om det här med vagn, och vi tänker ändå att vi byter om ett par år, när det förhoppningsvis kommer syskon, för då vill vi ha syskonvagn. Vissa vill ha mugghållare och sådana saker, men varken jag eller sambon brukar dricka någonting i mugg så det känns inte som någonting för oss. Vattenflaskan kan ligga under. Nu kändes den här fullt tillräcklig, dess cityhjul var utslitna men det spelar ju ingen roll för oss som ska använda den i terräng. Vi behöver bara någonting att ha barnet i, men vi har väldigt låga krav egentligen. Jag ser fram emot att tvätta av den och bädda lite i den. Liggdelen ska in i förrådet för den kommer vi ju inte behöva använda förrän i höst tidigast, om jag förstått det rätt. 
 
 
Så nu känns det som om vi börjar bli mer och mer redo! Ska ta en riktig bild på den sen när den är piffad och klar. Nu ligger den i delar i bilen... det här med vagn var det läskigaste tycker jag. Alla nya är så sjukt dyra och jag tvivlar på att vi kommer att använda den så hemskt mycket. Och om det nu inte blir bra, är det enkelt att sälja den för vad vi köpte den för och köpa en annan! Vi kommer troligtvis att köpa babyskydd av en kompis, och minns jag rätt har dem så att man kan klicka på det på en liten vagn. Så i början kanske man bara använder den här hemma, och har den "lilla" med sig till stan och affären. Vi får se. Jag har ju aldrig gjort det här förut.
 
Nu ser jag fram emot att dekorera den med någon gullig mobil med rävar eller ugglor, lägga ett litet fårskinn i den och kanske en filt! Jag har ingen aning om vad man har i en barnvagn. Det finns ju en dyna redan. Någon som vet? Vad har man i vagnen, förutom bebisen?
 
 
Tycker till och med att den är fin!
 
Scrolla ner mot det förflutna