När man shoppat lite igen

Sambon tycker att jag är en shoppaholic. Jag tvivlar på att han någonsin träffat en shoppaholic. Men jag kan erkänna att jag tycker det är kul att gå i affärer och titta, leta fynd, bli inspirerad. Sedan är jag för snål för det mesta: jag funderar ofta på hur jag kan bygga eller sy det där själv. Kan jag inte det, och blir helt besatt, då köper jag. Som den här klockan. Jag köpte en klocka i januari och den har jag haft på mig nästan dagligen. Nu har jag lite variation.
Men sedan köpte jag lite annat också, som jag hoppas få användning av de närmaste veckorna. Några huvudbonader för häftiga fotograferingar med sagotema. 
Två juvelsnycken att pynka håret med, och tre sorters blomsterprydnader. Jag längtar efter att göra i ordning särskillt den guldfärgade. Så vacker den var med alla stenar och assymetrin. Blommorna var två rosa varianter, och en enkel vit. Det komemr nog bli fint.
Och dagen till ära flätade jag håret och kände mig lite älvlik, när jag vandrade gatan upp i jakt på mina fynd. Tänk, vad två små flätor kan göra för självförtroendet!! Jag har inte gjort såhär med håret på flera år. Inte sedan senast jag hade långt hår. Nu måste jag utforska massa spännande flätkreationer.
 
 Solsken i hjärtat och längtan i själen, efter massa sagofotograferingar!
Scrolla ner mot det förflutna