När det är nyårsafton!

Idag är det nyår. Idag ska jag jobba, ikväll ska jag hem till de bästa vännerna. Äta gott, skratta mycket. Ta det lugnt och bara njuta av att ett fantastiskt år är slut och att ett nytt ska till att börja. Lite förkyld är jag, lite trött är jag, men det gör ingenting. För den här dagen kommer att vara lika fantastiskt ändå. Gott sällskap är det viktigaste!
 
Klockan tolv ska jag stå under himlen vänd med blicken uppåt. Med kameran på sitt stativ, redo att skjuta av. Förra året blev det en del riktigt bra bilder. Som den här under, min favorit. Jag ska stå där och le och tänka på mitt nyårslöfte: 2013 år ska jag våga!
 
Vad gör ni på nyårsafton?
 
Gott nytt år!
 
3 kommentarer publicerat i
Taggar: Fyrverkerier, Nyår, Nyårsafton
#1 - - JUNITJEJ:

GOTT NYTT ÅR!

Svar: Detsamma!!!
Annie Stumle

#2 - - Neha - Foton, Sömnad, Tips & Trix:

Fin Bild.

Gjorde inget speciellt på nyår alls.

Svar: Tack! :-)
Det är ju jättemysigt det också!
Annie Stumle

#3 - - Åke :

Vi var hemma i lugn och ro med våra två hundar. Den ena är så rädd för smällare, och den andra helt orädd. Satt där och tittade ut på allla raketer och fyrverkerier i lugnan ro från övervåningen och hörde tolvslaget från TV:n i bakgrunden.

Svar: Ja, nyår är inte roligt för hundarna. Våra är orädda, men när det blixtrar som mest kan även dem bli lite oroliga. :-) Grannen var tvungen att söva sin... :-) Fyrverkerierna är vackra, men de är inte helt roliga.
Annie Stumle