När man visar mer Behind The Scenes

Michelle och jag anlände innan dem andra. Det hade varit en kemisk olycka inne i huset. Eller var det en olycka? Den enda som var där inne, när det hände, överlevde inte. Så får vi någonsin veta? vad som  verkligen hände där inne?
Inte ens jag vet. Fastän jag var där. Fastän jag såg den lilla flickan vet jag inte om hon finns. Har hon funnits? Vem har rätt, hennes mamma eller pappa? Har dem funnits? 
Nej, dem är personer - personligheter - i ett manus. Ett manus vi filmade till en kort skräckfilm som nu i dagarna går in i post production. Och jag var en av alla dem som var där och fångade det på bild. Jag var Behind The scene photographer. Och extra, råkade jag bli också.  
Sjukt kul upplevelse, att spela in film. Att träffa så många människor med så olika intressen som knyts samman för att skapa magi. Alla måste finnas där, samverka, om det ska bli någon film. Utan skådespelare vore ingen film en film. Utan ljud blir det möjligtvis en stumfilm. Utan en kamera... ja, vad blir det då? En teaterpjäs utan publik? Alla har sin roll. Alla är viktiga i ett team.
Och det här teamet var en härlig grupp under tre hektiska men spännande dagar! Och det här är bilder från andra och tredje platsen vi var och spelade in på!
Thank you for this experience!
#1 - - Jessica:

Kul grejer du får vara med om! :)

Svar: Hihi eller hur! :-)
Annie Stumle