När man hittat en pärla

Nära slutet av State Street, eller ja, över bron men ändå långt ner på gatan, ligger India House, stället vi förälskat oss i. Hela julen sa Han "ska vi äta indiskt idag?". Och jag kan inte klandra honom. Jag älskar indiskt. Allt indiskt.
Maten, så kryddig och underbar: massa kyckling och ris och goda såser. Just det här stället har buffé till och med klockan tre, för 8 dollar. Just nu är det ungefär femtio kronor. Tänker! Hur mycket god mat som helst för bara 50 kronor! Till och med jag äter mycket när vi är där. jag som annars äter ganska så små portioner.
Man kan sitta på stolar och äta, men det är mycket roligare att sitta längs med väggen, på mjuka kuddar och lagerpå lager av mattor, vid de låga glasborden. Jag älskar indisk inredning! Jag älskar textilerna, ljuslyktorna, formerna och framförallt, färgerna.
Och jag älskar att få uppleva allt det här med Han som betyder mest av alla. Yes, hit återvänder vi.
#1 - - Jessica:

Åh så mysigt =)
Tänk om lilla söta Sverige kunde ha ngt så här mysigt =)

#2 - - nenny:

Om tio dagar tycker jag låter ganska lagom att göra ett återbesök... eller elva... ;) Snaaaaaart kommer vi Annie!!!

#3 - - Néa:

Börjar undra om inte min kära syster har börjat dejta Voldemort med alla "han-som-inte-får-nämnas-vid-namn" referenserna xD

Svar: Haha :-D Ibland undrar jag också om det inte är han! Dem har ganska stora likheter...! I alla fall gillar bägge tortyr; Kittlingstortyr!
Annie Stumle