När hamstern inreder

Jag köpte min kamera i augusti förra året, och jag fick hem den i en papperskasse från Scandinavian Photo. Jag var helt utom mig av glädje över kameran, men också över påsen. På ena sidan var det en stiliserad bild av f. 11 och på andra av f. 4. Jag tyckte att fyran var riktigt snygg. Så jag behöll den där påsen. Hängde den på en krok i sovrummet och där har den hängt...
 
... tills idag. Tills jag fick syn på den och kände att den där fyran betydde någonting för mig. Inte nog med att det är min favoritbländare; bilden är himla snygg. Och det var i den där påsen jag bar hem den där kameran. Den som väckt så mycket fördomar, funderingar, förundran och fantasier.
 
Nu ligger halva påsen i papperskorgen. Halva hänger på min vägg. En vägg under förändring. Där det förut hängde skor, ska det upp förvaring. Ett par hyllor och lite krokar. Så att jag varje morgon när jag slår upp mina ögon, möts av den där tavlan.
 Påse från Scandinavian Photo, klocka från Rusta, stång från IKEA
Planen är några krokar på stången, en hängande korg och ett par
hyllor nedanför där mina objektiv kan stå.
 
#1 - - Dan Brickman:

Riktigt bra ide och snyggt blev det verkligen. Var försiktig bara med objektiven fast era katter kanske inte är lika vilda som dom som bor hemma hos mig :)

Svar: Tack så mycket! :-) Nej då, ingen risk! De har sina lekställen och mitt rum duger bara till att sova i. Och det blir två små hyllor bakom dörren så där finns ingen risk att någon river ner dem helle rför ingen går där utom jag när jag bäddar, typ ;-)
Annie Stumle