När Oktober är slut

Det är sista Oktober idag. Sista?? Hur hände det? Jag har bokat tåg- och flygbiljetter. Nu är mittt "jullov" planerat in i minsta detalj. Till Sverige den 26:e December. Tåg från Göteborg till Jämtland den 1:e januari. Tillbaka igen den 8:e. Flyt till Gotland den 10:e. Flyg till Stockholm den 13:e. Två och en halv timme efter landning går flyget tillbaka till USA. Så jag kommer få vila på flygen hem... Det känns så himla kul att hinna åka så mycket runt Sverige i alla fall! Lämna en väska på Gotland och börja fixa iordning där. Ordna bland drömmarna. Det verkar som om sambon följer med mig hem trots allt. Inte genast, men inom några år. Och vi hoppas kunna bygga ett liv tillsammans där vi kan tillbringa mycket till i USA och på så vis inte tappa kontakten med de vänner och det liv vi bägge två byggt upp här. Som fotograf kan jag ju fotografera överallt och som filmskapare kan han redigera och producera vart som helst.
Annars då? Jag funderar på om det är okej att öppna den första glöggflaskan imorgon. Då är det ju november. Jag är tacksam för mina filtar, för det har varit regn, mulen och kyligt i dagarna tre här. Riktigt höstigt. Jag har funderat på hur länge de där blommorna jag köpte kommer att hålla; de är fortfarande like fina som när jag köpte dem. Jag har varit supertacksam över tofflorna jag fick av sambon förra julen. Dem har verkligen varit underbara de senaste dagarna. Jag har saknat mina djur. Min katt fick för sig att försvinna några dagar och skrämma slag på min kära mor som trodde hon blivit tagen av räven eller något. Men hon är hemma igen som om inget hade hänt. 
Och då var oktober över. November ska strax börja och då tycker jag att det är okej att börja prata om julen. I alla fall lite. och glögg. Det är väl okej att dricka lite glögg i November?
#1 - - Inger:

Åh jag är en obotlig romantiker. Tycker så mycket om raden "Det verkar som om sambon...". Jag känner er inte och lägger jag inga värderingar i det. Tycker bara om raden 😊 Å självklart är det okej med lite glögg!

Svar: Haha samma här! Jag är verkligen en obotlig romantiker! Sedan jag kom hit till USA har jag redan vetat att jag ville flytta hem till Sverige igen när jag är klar, medan sambon trivs så bra här och byggt upp ett liv och drömde om att stanna. Men nu börjar det verkligen ändras och vi tror att vi kan hitta ett sätt att leva som gör att båda kan vara och göra det dem vill, utan att behöva sära på oss! Hans ögon lyser och han säger varje dag "när vi flyttar hem", vilket inte fanns på världskartan för ett eller två år sedan.
Annie Stumle

#2 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

helt sjukt att det är november nu

Svar: Eller hur! Vad fort det går!
Annie Stumle