När julstämningen inföll sig

God jul och gott nytt år på er! Jag hoppas ni haft en fantastisk julhelg. Det har jag definitivt haft! Den började två dagar innan jul med en härlig julfest för de närmsta vännerna på ön. Vi gick all in med knytkallas och alla tog det hela på stort allvar!
Med hjälp av en av mina absoluta bästa vänner, Jenny, dukade vi fint i "salen" på på sambons barndomsgård där vi bor just nu. Jag fick äntligen ta fram mina fina tallrikar och dukar, bestick och annat roligt som legat i träda i många år. Jenny vek de finaste servetterna och jag letade rätt på varenda mässingsljusstake i huset. 
 Egentligen var dukningen superenkelt, men det blev väldigt stämningsfullt. Lite granris på borden och små pappersstjärnor från Rusta som jag köpte på utförsäljning för en femma styck. Den stora, grå duken är ett underlakan egentligen. De röda juldukarna fanns redan i huset, och den grå är troligtvis från Rusta den också.
Vi dukade upp mängder av små platser för mat och fika. Det blev riktigt mysigt och festen gjorde att jag verjkligen fick julstämning i hjärtat även i år! Det här är mitt favoritrum i det här huset, och det är som gjort för underbara julfester med vänner. 
Det var först några dagar senare som kattungen upptäckte julgranen. Julklapparna och julsnörena var ännu mer uppskattade. Höjdpunkten för kattungen var verkligen julafton, när snörena åkte av presenterna och blev tillåtet byte för honom att leka med!
God jul och Gott nytt år på er!