När man sammanfattar två veckor!

Det har gått två veckor sedan jag senast sammanfattade veckan! Jisses. Det har varit full rulle här. Första veckan satt jag nära på dygnet runt och redigerade bilder från två bröllop. Tiden jag inte var på deltidsjobbet i butik, satt jag vid datorn och redigerade eller så var jag ute i trädgården/skogarna med valpen. Så egentligen finns det ingenting att rapportera från den veckan alls, för ingenting direkt hände. Men förra veckan, då var det livat! Först och främst var sambon på sitt nya jobb på Fastlandet och kom hem på torsdagsnatten med familjens nya tillskott, en liten hankatt! Säg hej till Maiko: 
Han är min katt Geishas barnbarn, och fullkomligt underbar. Han fann sig tillrätta inom några minuter och efter en timme kändes det som att han alltid bott hos oss. Efter mindre än ett dygn var han och Hollie bästa vänner och sedan dess har dem legat i en hög och ömsom tuggat på varandra, ömsom kelat. 
 
Så i början av veckan var jag "ensam" hemma, och redigerade bilder mest hela dagarna. I slutet av veckan kom sambon hem och vi tog helg, hade soffmys med djuren och tittade på Shadowhunters tillsammans. Jag har nu sett serien fyra gånger. Alltså, första gången såg jag den, sedan har jag haft den på medan jag redigerat. Och nu har jag sett om den en gång från början med sambon. Det är seriöst en av de bästa serier jag någonsin sett, trots aningen dålig budget och B-effekter första sässongen. 
Den här veckan har jag lärt mig...
... att rensa stuprännor på ett superhögt hus och världens tyngsta stege.
... hur vassa kattklor är jämfört med hundklor.
... att det finns en massa fruktträd på den här tomten.
... hur van jag är att ha sambon omkring mig.
... hur man gör maränger.
Den här veckan har jag...
... insett hur kär jag är i Shadowhunters.
... badat valpen igen.
... plockat typ 20 fästingar på gammelkatten.
... redigerat massvis av bilder!
... städat vårt sovrum och packat om saker i källaren.
... betalat den förhoppningsvis sista avgiften av vårt flyttlass.
Jag har längtat efter...
... kattungens ankomst och sambon! Att vara "ensam" ger verkligen perspektiv på vad man vill ha.
Jag har drömt om...
... vad jag och sambon skulle kunna bygga upp i framtiden om vi någon gång skulle få chansen att ta över gården vi bor på nu. Vi har pratat om vad vi vill och vad vi inte vill, så hjärnan har gått på högvarv.
Jag har önskat...
... mig ett eget kontor, eller i alla fall en bra plats att sitta och redigera på! Vilka tankar och drömmar jag har kokat ihop medan sambon varit borta, och vad ivrig jag ä rpå att förverkliga dem! Men det får vänta. En sak i taget...