När Livia fått en egen bok

Hur många bilder har du inte på hårddisken, och hur få har du numera utskrivna? I helgen var vi som sagt hos sambons faster och farbror, aka Gudföräldrar, och vi kikade lite i gamla album. Vi kunde konstatera att där fanns bilder som idag ligger i telefonerna och som vi aldrig skulle tänka oss att framkalla (typ gamla festbilder, halvnakna bilder tagna typ i smyg eller helnakna bilder på barn eller onyktra vänner...). I de fallen är det nog lika bra att gemene man inte längre fotograferar med analoga kameror! Men det är synd när vackra minnen ligger kvar i telefoner som går sönder, på plattor som kraschar eller i foldrar på datorer som aldrig öppnas och kollas igenom.
 
Jag har tusentals. Så jag försöker att vara duktig på att då och då göra någonting av dem. Det underlättar att jag har tillgång till en fotoskrivare i mitt yrke, men oftast köper jag tjänsten. Det sparar tid, framförallt. Ska jag skriva ut bilder till tavlor gör jag det själv, men är det till album föredrar jag att beställa. Det brukar kosta någon krona per bild. Jag har provat vartenda framkallningsbolag och alla gör ett helt klart godkänt jobb (så länge det går att klicka ur tjänsten "autokorrigera/autoredigera/förbättra", för oss som redan redigerat bilden kan en autoredigering totalförstöra utskriften!).
 
Fördelen med att ha använt typ alla bolag är att alla då och då skickar ut mej med rabattkoder, och jag brukar inte vara sen att utnyttja dem. Koder som "hundra bilder gratis" eller "tre förstoringar och du betalar endast frakten" används flitigt här hemma. Nu för några veckor sedan fick jag hem "20% på fotoböcker" och det slog jag till på. Jag planerar att göra väldigt många, och brukar invänta dessa rabatter. Den här gången blev det bara en, en kort och lättläst bok om när Livia kom till världen. Tanken är att hon själv ska kunna få och bläddra i den om några år. Det är hennes bok, förhoppningsvis ett roligt föremål för henne i framtiden. 
Tänk att dessa bilder togs för bara fyra veckor sedan! Det känns som om det gått flera år.
 
#1 - - Dan Brickman:

Jag brukar använda photobox men det finns säkert andra som är bättre. Fast dom är smidiga och passar mitt obefintliga tålamod bra 🙂

Svar: Haha huvudsaken är ju att det är enkelt att använda så att man får det gjort :-D
Annie Brickman