När man börjat med föräldraträffar

Jag har längtat jättemycket efter att börja i föräldragrupp. Efter att ha hört väldigt delade åsikter om det kände jag att det var lite som en trisslott, antingen en nit eller en vinst. Man vet ju aldrig med personkemi. Vi har hunnit med två möten hos BVC och nu har vi även haft det första mötet utanför samlingsrummet. Hittills känns det som en hög vinst!
Vi samlades i Almedalen nu när vädret var fint och solen sken. Det kom lite regn just innan vi samlades, men regnet höll sig borta medan vi fikade och chattrade. Jag och sambon var där med Hollie och Livia. Hollie var nöjd med att få en massa personer att gosa med. Det kom en valp förbi som hon fick tugga lite på. Livia tuggade glatt på en av sina snuttefiltar. Hon tuggar glatt på allt som vågar sig nära hennes mun.
 
Jag hade med mig kameran, och vi turades om att ta lite bilder, jag och sambon. Så för en gångs skull hamnade jag också på bild. Det är kul att se sig själv på bild, se hur långt håret faktiskt är och vilka knasiga miner man gör när man pratar med sin bebis. Jag har tappat typ halva håret sedan i somras, men det ser i alla fall bra ut. Det kommer att se lustigt ut när det börjar växa ut igen.
 Här satt vi med framtidens politiker, eller i alla fall de framtida väljarna!