När man visar dagens fynd

idag hade jag en timme att döda medan jag väntade på att kompisens dotter skulle sova klart, så vi kunde åka dit och fika efter dagis, jag och Livia. Så vi åkte till min favorit-secondhand och skulle spana på stövlar till henne. Jag är främst på jakt efter stövlar i 20-21, vilket är svårt även om man vill köpa nytt, vilket jag helst inte vill. Men efter att ha kikat på det gick vi ett varv i butiken och jag hittade en härlig tröja som kommer bli ett favoritplagg i sommar! Den kostade 69kr. Jag älskar ju spets, och den här är härligt rymlig och i mjukt tyg. Jag ser fram emot den här med antingen bara en bikinitopp under eller ett vitt linne. Jag älskar att bära kläder i lager. Det har jag alltid gjort. Jag har ett bassortiment med tighta, enkla linnen och sedan har jag roliga, gärna lösa tröjor över. Koftor på vintern och tunna långärmade plagg på sommaren.
 
Sedan hittade jag, kors i taket, två värmeljusstakar som troligtvis kommer från indiska. Jag älskar dem, och nu vet jag att jag skrev häromdagen att jag inte vill ha ljusstakar, men just ett par värmeljusstakar har jag haft span på till köket. Jag ville ha något som är kattsäkert och inte helt genomskinligt, inte för färgglatt och lagom stort. Dessa är mörkt brons med mönstrat glas. Jag kommer att få rädda dem från Livia, men de är jäkligt fina. 12 kr/st.
Men låt oss prata stövlar. De små gav jag 15kr för och för de stora 30. Nya kostar barnstövlar från 99kr, men det ena av dessa märken brukar ligga på 399-799kr. Jag förstår inte vitsen med att köpa något nytt för 800 som kostar 30 second hand. Visst är de använda, men inte slitna. Barnskor är det bästa jag vet att köpa second hand. Otroligt prisvärt!