När man äntligen kunde motionera

 
Som jag har längtat efter detta! Jag har letat med ljus och lykta efter en cykelvagn att ha Livia i, så jag kan ha henne med mig på en cykeltur. Men att lägga 10K på en ny har känts heltokigt eftersom jag inte vetat om jag kommer att använda den, samtidigt som jag inte heller har velat lägga typ 2K på en ny billig och sedan insett att det bara är skräp. Så jag tänkte att jag kunde köpa en begagnad först i alla fall, men de kommer sällan ut på marknaden och när de gjort det har jag inte varit snabb nog.
 
Men så hittade jag en på min favorit-secondhand! 750 kr och sliten, använd men inte uttjänt. Praktisk ihopfällbar och regntålig med plats för två barn. Den tar 45kg i maxvikt och well, jag slog till. Sedan var det svårare att hitta en hjälm till Livia att ha på sig! Alla för så små barn är slut i nästan hela Visby. Jag hittade tillslut en på Biltema, som jag på sikt kommer att byta till en säkrare variant. Men den får duga så länge och det känns som att hon ändå sitter rätt skyddad därinne!
 
Det var underbart att cykla igen. Hollie sprang lös framför och jag styrde henne med rösten. Livia gillade inte alls att ha hjälm så jag mutade henne med hennes flaska, fylld med vatten. Hon älskar flaskor, alla sorter. Så hon var nöjd och glad hela vägen. Hollie var så ivrig att hon studsade. Äntligen har jag ett sätt jag kan motionera henne ordentligt med trots foglossning! Nu ska jag bara fixa cykelhjulen, för de läcker luft, och skaffa en lina så jag kan ha henne kopplad. Det behövs när vi tar längre turer! Det här var bara ett prov och vi körde bara fem-sex kilometer. Mend et räckte för att jag skulle vara helt slut på hemvägen! Jag har nog inte tränat klokt sedan Livia föddes. Det här var så härligt!
 
#1 - - Dan Brickman:

Det läcker nog från ventilerna på däcken. Jag servade min cykel här vid cykelaffären som ligger nära där jag bor. Kolla var du har närmsta cykelaffär som servar cyklar i Visby. Det är nog kanske svårt att fixa det själv. Tror jag i alla fall men det kanske det inte är :)

Svar: Ja, kan absolut inte fixa det själv när jag inte ens vet vad felet är :-) Vet vart närmsta är, drar mig bara från att åka dit när man inte vet vad prislappen blir haha!
Annie Brickman

#2 - - Dan Brickman:

Jag fixar prislappen :)

Svar: <3
Annie Brickman