När man kan börja räkna ner

Det är fyra veckor kvar tills valparna flyttar. Eller 27 dagar tills de får flytta! Varför går tiden så fort? Halva tiden med dem har redan gått. Hollie verkar längta tills dessa 27 dagar passerat dock. Hon är måttligt road av sina små! Men vem kan klandra henne? Jag tyckte att det var nog att en enda bebis bet mig i tutten. Att ha tre stycken, med betydligt vassare tänder, får mig att rysa av fasa! Fast de är fasligt gulliga.
Igår var det dags att förstora buren och ge dem mer springyta! Jag kliade mig i huvudet en hel del innan jag beslutade mig för hur jag skulle göra. Tillslut lät jag bakdelen av buren vi lånat stå kvar, och flyttade fram grinden till toadörren, typ. Nu kan man gå in i badrummet utan att passera valparna, men skötbordet måste man gå in till valparna för att komma åt. Det kändes mest smidigt.
Valparna var jätteivriga och nyfikna att undersöka sin nya miljö. Mest intresserade var dem av tvättmaskinen. Den går just nu nästan konstant, antingen med tvätt från oss eller med handdukar och lakan från valparna. De gillade att sitta och titta på när tvätten åker runt, runt. Det är också himla smidigt att hålla rent! Jag har tidningar under ett lakan i bortre änden av rummet, annars är det bara klinkers. Hollie slickar upp kisset än så länge och jag tänker att jag kan moppa en eller två gånger om dagen. Tidningarna i bortre delen har jag hittills behövt byta en gång per dag. Vi får se hur söligt det blir! Än så länge har jag och Hollie varit ett bra team när det kommit till att hålla efter.
Hollie kan än så länge hoppa in och ut som hon vill. Vi får se hur länge till det fungerar. Jag hoppas på en vecka till, i alla fall! Just nu är grinden fastspänd istället så att valparna inte kommer över, men Hollie kan hoppa in och vi kliva över. Livia kan nätt och jämnt ta sig in och ut, men det är med en hel del oväsen. Sedan kan man stänga barngrinden i värsta fall, så kommer hon inte åt. Hon tycker att valparna är riktigt roliga nu, men läskiga! Hon gillar inte när de försöker suga eller naffsa på henne.
Nu är det bara grabben som ska hitta ett hem. Det känns fint! Jag ska börja kolla mer nu idag, för det har varit lite fullt upp innan dess i veckan med plugg! Idag har jag jobb att fixa men det borde inte ta så lång tid, en enkel produktfotografering med redigering, och sedan kan jag fokusera på annat!
 
0 kommentarer publicerat i Personligt
Taggar: Aussie, Australian Shepherd dog, Australian shepherd, Livet med valp, Valp, Valpar