När man visar lite bilder från första advent

Jag insåg att jag inte hunnit visa er hur mysigt vi hade det på första advent - och snart är det tredje. Det säger nog allt värt och säga om hur fullspäckade de senaste veckorna har varit. Det har varit många deadlines och många roliga saker som hänt - julmyset i helgen till exempel. På första advent behövde Adam jobba samt måla i studion, så jag och Livia myste hemma med "Bams" och levande ljus. Hon älskar verkligen "Bams". Det låter dock som om hon säger "Bajs" när hon tigger om att få se på TV:n, så till hennes stora förtret kikar jag oftare ner i blöjan än slår på Netflix när hon enträget kommer till mig och tjatar. 
Jag älskar vårt hem vid jul. Det är nu det gör sig allra bäst. Sedan vi fixade köksskåpet har det varit som om huset städat sig självt, det håller sig rent på ett helt annat sätt nu när det mesta har sin plats. Jag önskar att jag kunde köpa stearinljus på pall, för det går åt en hel del ljus hemma hos oss. Det är så mysigt och det värmer lite. Jag har pyntat om mina ljuslyktor på vardagsrumsbordet, där den lilla kuben förut stod i den stora. Nu står dem brevdvid varandra och har lite dekoration i.
Så här har vi julpyntat i år. Mitt Luciatåg står framme på parad. Adventsljusstaken pryder sin plats mellan familjebilderna. Och till helgen, lagom till tredje advent, kommer granen nog att flytta in! Det längtar vi efter!