När man hittat tillbaka till bloggen

 
Snacka om inläggstorka! Och det beror inte alls på brist om någonting att skriva om, tvärtom har jag Lightroom fullt av bilder och hjärtat fullt av ord! Men livet har helt enkelt gått i 190 de senaste veckorna. Min mamma har varit här och jag har pressat ut varenda minut av socialt umgänge (hon bor i Jämtland annars och vi har inte setts sedan jul) och samtidigt tagit semester från jobbet så gott jag kan för att färdigställa saker här hemma.
 
Vi har byggt altan och fixat trappräcket på ovanvåningen och satt in en barngrind in till biblioteket så att att inte lilltjejen kan smyga in och gunga gungstol eller klättra i bokhyllorna utan att vi märker det. Och just det, vi har barnsäkrat ena balkongen! Slipat av färgen på en växasäng till Livia. Sytt barnkläder och lagat våra kläder som varit trasiga. Mamma är händig (sy- och träslöjdslärare) så det är roligt att pyssla ihop! Vädret har varit sådär halvbra så vi har inte gjort så mycket annat än att fixa. Jag har gått upp 5-6 och somnat vid 11-12. Adam och Livia blev förkylda mitt i så jag sov med mamma i gästhuset i nästan en vecka. Det har varit tufft men roligt! 
 
 
Och just det, vi håller fortfarande på att måla om och fixar i nya kontoret och studion! Planen var att flytta in i kontoret förra helgen men Adam och en kille till var sjuka, så vi hann inte färdigt. Nu ska bara listerna slipas och målas, det ska förhoppningsvis ske imorgon. Så kan de tvätta golvet nästa helg och så flyttar vi in då istället! Jag ska visa en massa bilder på en sak i taget, men jag ville mest försäkra er som troget kikar in varje dag att jag inte slutat blogga utan tvärtom laddat upp med massor med kul material och energi! 
 
Hoppas ni har det fint i helgen! Vi har fått tillbaka värmen och idag är Livia och leker med en kompis typ hela dagen så vi har arbetsdag fastän hon är ledig från dagis. Vi har massor att ta igen! Och ikväll åker nog en av oss till stan för att slipa lister. Livet som egenföretagare alltså. Så roligt men aldrig en riktig möjlighet att ta ledigt!